Польські військові поховання у Львові (XIX–XX ст.) - Харчук, Христина (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
Досліджено польські військові поховання ХІХ–ХХ ст. на Личаківському та Янівському цвинтарях у Львові, які тепер є пам’ятками історико-меморіальної та культурної спадщини України та Польщі.