Науково-довідкова бібліотека відділу рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника: історія формування і характеристика фонду - Сус, Ірина (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
Охарактеризовано найбільші книжкові збірки науково-довідкової бібліотеки відділу рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, які увійшли до її фонду з розформованих у 1939–1940-х рр. книгозбірень Західної України.