Ігнаци Дрекслер та його архів у фондах відділу рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Ковпак, Вадим (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
Досліджено основні риси життєвого, професійного і творчого шляху відомого урбаніста Ігнаци Дрекслера (1878–1930), розглянуто головні проблемно-змістові характеристики його архіву, який зберігається у відділі рукописів ЛННБ України ім. В. Стефаника.