«Матеріали до географічного словника Галичини і Буковини» (1910–1923) як складова частина особистого архіву Мирона Кордуби відділу рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Пакун, Марта (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
Подано класифікацію особистого архіву Мирона Кордуби (№ 61), який зберігається у відділі рукописів ЛННБ України ім. В. Стефаника, та проаналізовано основні документи розділу «Матеріали до географічного словника Галичини і Буковини», які дотепер неопубліковані.