Збірка рукописних документів до історії композиторської спадщини Дениса Січинського - Горак, Яким (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
У статті вперше здійснено огляд збірки рукописних документів, адресованих Ярославові Ярославенку. Ці документи висвітлюють творчу співпрацю Дениса Січинського з музичним видавництвом «Торбан» і участь Я. Ярославенка (як керівника видавництва) у визначенні долі творчої спадщини Д. Січинського після смерті композитора. Огляд супроводжено коментарем, у якому узагальнено наукові дослідження цих рукописів, з’ясовано їх суть, призначення, наведено факти та події, що зумовили появу цих матеріалів.