Афіші театру товариства «Руська Бесіда» у фондах Інституту досліджень бібліотечних мистецьких ресурсів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Романюк, Світлана (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
У статті проаналізовано афіші творчого доробку театру «РуськаБесіда», акцентовано увагу на інформаційному наповненні цієї однолистової поліграфічної продукції та її оформленні.