Каталог виставки «П. П. Рубенс — А. ван Дейк: відоме й невідоме» - Стець, Світлана (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
Об’єкт наукового дослідження — естампи за творами П. П. Рубенса й А. ван Дейка та картини інших художників, що вперше експонувалися на виставці «П. П. Рубенс — А. ван Дейк: відоме й невідоме» у Львівській національній галереї мистецтв імені Б. Г. Возницького. У них відображено поступ фламандського живопису та європейської різцевої гравюри XVII–XVIII ст.