Світлини українських хорових колективів Галичини кінця ХІХ — першої половини ХХ ст. (з матеріалів фонду фотографій Інституту досліджень бібліотечних мистецьких ресурсів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Ільницька, Алла (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
На основі фотоматеріалів з фонду Інституту досліджень бібліотечних мистецьких ресурсів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника відтворено концертно-виконавську діяльність українських хорових колективів Галичини кінця ХІХ — першої половини ХХ ст. У науковий обіг введено маловідомий джерелознавчий матеріал.