Видання Львівської наукової бібліотеки 1960–1980-х рр. мистецтвознавчої тематики: історія, репертуар, типологія - Стефанишин, Тарас (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2012)
Розглянуто мистецтвознавчі видання Львівської наукової бібліотеки 1960–1980-х рр., проаналізовано деякі з них. У контексті дослідження виокремлено науково-бібліографічну діяльність та публікації С. П. Костюка.