«Книга художника»: проблеми видавничої типології - Листвак, Галина (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2012)
У статті наведено та проаналізовано різні варіанти типології «книг художника». Запропоновано ознаки, за якими можна класифікувати такі проекти з видавничої точки зору.