Рукописи Володимира Садовського в архіві Йосифа Кишакевича - Горак, Яким (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2012)
Вперше здійснено огляд добірки рукописів священика, хорового диригента, музичного видавця і музикознавця Володимира Садовського, що збереглися в архіві композитора Йосифа Кишакевича. Огляд супроводжено коментарем, який узагальнює наукові дослідження цих рукописів, з’ясовує їх датування, суть, призначення, розкриває факти, події, які стали поштовхом для написання цих матеріалів. Добірка рукописів В. Садовського є цінним документальним джерелом для дослідження різних аспектів музичної діяльності мистця, текстології деяких його публікацій.