Автографи на книгах з приватної бібліотеки Іларіона Свєнціцького - Сідун, Ольга; Труш, Володимир (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2012)
В статті ідентифіковано 109 автографів відомих громадських і наукових діячів, членів Наукового товариства імені Шевченка, професорів університетів Києва, Харкова, Ужгорода, представників української еміграції, зарубіжних вчених, виявлених у книгозбірні Іларіона Свєнціцького, що зберігається у відділі рідкісної книги ЛННБ України ім. В. Стефаника.