Листи редакції літературно-мистецького журналу «Ми» до Богдана Ігоря Антонича (на матеріалах відділу рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Рудюк, Оксана (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2012)
Охарактеризовано літературно-мистецький журнал «Ми», який виходив у варшавському видавництві «Варяг» за редакцією Івана Дубицького, Андрія Крижанівського та Модеста Куницького. Представлено сім листів Андрія Крижанівського (лютий–листопад 1935 р.) й один Святослава Гординського (лютий 1935 р.) до Богдана Ігоря Антонича.