Відділ єврейської літератури (1940–1949) Львівської філії Бібліотеки Академії наук УРСР - Кусий, Леся (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2012)
Розглянуто історію діяльності відділу єврейської літератури (1940–1949) Львівської філії бібліотеки Академії наук УРСР, створеного на базі основних книжкових фондів Бібліотеки єврейської віросповідної громади м. Львова.