Ірина Вільде: штрихи до біобібліографічного портрета - Мовна, Маріанна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2012)
Подано штрихи до біобібліографічного портрета Ірини Вільде: наведено короткий біографічний нарис, проаналізовано напрацювання попередників у галузі бібліографування її творчості, анонсовано структуру майбутнього повного біобібліографічного покажчика письменниці.