Ювілейні видання 1930-х років інституцій Греко-католицької церкви в Галичині - Ільницька, Луїза (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2022)
На основі аналізу текстів книг, відгуків про них у тогочасній пресі, сучасних публікацій про діяльність на початку XX ст. Богословського наукового товариства, Греко-католицької богословської академії, Греко-католицької духовної семінарії у Львові висвітлено джерельну вартість ювілейних видань 1930-х років інституцій Греко-католицької церкви у Галичині як глибоких наукових досліджень у галузі гуманітарних наук.