Еміграційні календарі та альманахи 1930-х років із нагоди ювілеїв українських товариств - Кужель, Любов (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2022)
Розглянуто еміграційні ювілейні календарі та альманахи допомогових організацій і релігійних установ 1930-х років у Канаді, США, Королівстві Югославії як історичне джерело. Розкрито їхній інформаційний потенціал, зокрема висвітлено діяльність українських товариств і релігійних установ, спрямованих на збереження національних традицій. Охарактеризовано напрями діяльності громадських організацій і релігійних установ української діаспори, їхні зв’язки з Галичиною.