Ентомологічне тло книгосховищ ураження, методи боротьби (за дослідженням фонду Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Льода, Любов; Дзендзелюк, Леся (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2022)
Викладено результати ентомологічного дослідження приміщень книгосховищ ЛННБ України ім. В. Стефаника. Спираючись на фахову літературу та висліди власних спостережень, автори окреслили вектори профілактики біопошкоджень і розглянули заходи, необхідні для боротьби з комахами.