Діагностування та консеквентний моніторинг стану збереження рукописних документів з Бібліотеки Наукового товариства імені Шевченка у Львові - Льода, Любов; Пігель, Ірина (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2022)
Проаналізовано результати послідовного моніторингу стану збереженості збірки рукописних книг та аркушевих документів з фонду Бібліотеки Наукового товариства імені Шевченка у Львові з відділу рукописів ЛННБ України ім. В. Стефаника.