Ювілейний альбом з нагоди 30-ліття митрополичої праці Андрея Шептицького як сфрагістичне джерело (із фонду Інституту досліджень бібліотечних мистецьких ресурсів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Голій, Роман (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2022)
Ювілейний альбом з нагоди тридцятиліття митрополичої праці А. Шептицького належить до унікальних історичних джерел 1930–1931 років. Сфрагістика у цій пам’ятці представлена українськими печатками кінця ХІХ – першої третини ХХ ст. В альбомі зібрано майже 150 відбитків деканатських і парафіяльних печаток Стрийського протопресвітеріату Львівської єпархії, до якого входили Болехівський, Долинський, Жидачівський, Журавенський, Любінецький, Миколаївський, Перегинський, Рожнятівський, Сколівський, Стрийський, Тухлянський деканати. Для дослідження печаток використано методи порівняння, класифікації та реконструкції сфрагістичних пам’яток. Зіставлення окремих примірників виявило підміну деяких печаток. У висновках подано статистичні узагальнення щодо достовірності досліджуваної пам’ятки як сфрагістичного документа. Альбом може бути цінним джерелом для спеціальних історичних дисциплін, а також для дослідження історії української мови, локальної і церковної історії Галичини пізньомодерного та новітнього періоду.