ПОЛЬСЬКА ПРЕСА ПРО ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА: ПРИЖИТТЄВІ ПУБЛІКАЦІЇ - Кулеша, Надія (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2021)
Розглянуто і проаналізовано прижиттєві публікації про творчість Василя Стефаника у польській пресі польських та українських авторів, розкрито їхній зміст, висвітлено особливості сприйняття творчості українського письменника польськими критиками та літературознавцями, відзначено публікації у пресі його новел польською мовою. З’ясовано тематичне спрямування досліджених видань, редакційні колективи та ареал їхнього видання.