СТРУКТУРА ЗАПИТІВ НА ПОСЛУГУ ЕЛЕКТРОННОГО ДОСТАВЛЯННЯ ДОКУМЕНТІВ У ЛЬВІВСЬКІЙ НАЦІОНАЛЬНІЙ НАУКОВІЙ БІБЛІОТЕЦІ УКРАЇНИ імені В. СТЕФАНИКА ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ COVID-19 - Олексів, Світлана; Мельник-Хоха, Галина (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2021)
Висвітлено особливості обслуговування віддалених користувачів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника у період пандемії Covid-19 через надання послуги «Електронне доставляння документів» (далі — ЕДД). Зазначено вагоме значення цієї послуги в бібліотечно-інформаційному обслуговуванні віддаленого користувача на сучасному етапі розвитку інституції. Розглянуто бібліотечну практику сервісу ЕДД у книгозбірнях світу. Проаналізовано захист та дотримання норм авторського права при наданні послуги ЕДД. Визначено перспективи використання цієї сервісної послуги для виконання інформаційних запитів користувачів.