ФОТОГРАФІЧНІ КЛІШЕ З КОЛЕКЦІЇ КОЛИШНЬОГО МУЗЕЮ КНЯЗІВ ЛЮБОМИРСЬКИХ У ФОНДІ ІНСТИТУТУ ДОСЛІДЖЕНЬ БІБЛІОТЕЧНИХ МИСТЕЦЬКИХ РЕСУРСІВ ЛЬВІВСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ НАУКОВОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ імені В. СТЕФАНИКА - Голій, Роман (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2021)
Подано загальну характеристику колекції фотографічних кліше колишнього Музею князів Любомирських. Виділено комплектування, мету і завдання збірки. Окреслено хронологічні межі колекції та названо окремих авторів кліше. Зроблено тематичний огляд збірки, здійснено класифікацію кліше за предметом зображення. Названо кліше, на яких відображено діяльність Національного інституту ім. Оссолінських та Музею князів Любомирських до 1940 р.