Архівна спадщина Шептицьких у фондах Центрального державного історичного архіву України у Львові: до питання формування архівних збірок - Громова, Галина (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2020)
Порушено питання класифікації архівних фондів, пов’язаних з життям і діяльністю Митрополита УГКЦ Андрея Шептицького та його найближчого оточення. Особливу увагу зосереджено на історії надходження документів до ЦДІА України у Львові та процесі формування архівних збірок церковного походження, які, внаслідок численних переміщень у повоєнний час, були розпорошені по різних архівосховищах і втратили свою первісну структуру та цілісність.