Інформаційна діяльність українського бюро у Вашингтоні (березень 1939 – травень 1940) - Кравець, Данило (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2019)
Охарактеризовано інформаційну діяльність Українського бюро, що діяло в столиці Сполучених Штатів у 1939–1940 рр. Завданням Бюро була пропаганда українського питання в уряді США та серед американського загалу. Проаналізовано ставлення американців до діяльності Бюро та подано біографічні дані про його засновника та директора Є. Скоцка.