Дослідження стану збереження фотодокументів з фондів Львівської національної наукової Дзендзелюк Леся бібліотеки України імені В. Стефаника - Льода, Любов; Пігель, Ірина; Дзендзелюк, Леся (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2019)
Розглянуто стан збереження колекцій фотографій з фонду Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника. Проаналізовано види пошкоджень фотодокументів, причини їх виникнення та засоби і заходи для їх збереження.