Листи Володимири Божейко та її родини до Станіслава Людкевича - Горак, Яким (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2019)
Вперше опубліковано 31 лист української піаністки Володимири Божейко, 2 листи її батька Івана Божейка та 1 лист брата Юлія Божейка до Станіслава Людкевича. Листи піаністки охоплюють 1919– 1947 роки — час, коли вона навчалася у Відні, потім викладала фортепіано у Перемишльській філії Вищого музичного інституту. Листи В. Божейко свідчать про щирі та довірливі взаємини з С. Людкевичем, у них вона детально описує свої враження від педагогів, навчання, концертів у Відні, особисті та родинні справи.