Міжбібліотечний книгообмін Львівської академічної бібліотеки у 60–80-х рр. XX ст.: набутки та втрати - Кусий, Леся (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2019)
Висвітлено процес міжбібліотечного книгообміну Львівської академічної бібліотеки у 60–80-х рр. ХХ ст., внаслідок якого було переміщено значні масиви цінних за своїм складом, змістом, походженням ретроспективних видань, зокрема українознавчої тематики, з дублетних фондів Бібліотеки НТШ — до бібліотечних, наукових, музейних та інших установ колишнього СРСР і за кордон. Окрему увагу приділено стародрукованій літературі.