Друковані видання 1914–1939 рр. про державні символи України - Кужель, Любов (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2018)
Проаналізовано видання і публікації 1914–1939 рр. про державні символи України (герб, прапор, гімн). Розглянуто значення національної символіки як репрезентанта національної ідентичності та її роль у процесі державотворення.