Зарубіжні іншомовні бібліографічні видання як джерело до репертуару західноукраїнської та української еміграційної книги 1914–1939 рр. - Рибчинська, Наталія (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2018)
Розкрито специфіку відображення західноукраїнської та української еміграційної книги 1914–1939 рр. в зарубіжних бібліографічних джерелах, зокрема у виданнях польської і чеської національної бібліографії, окремих науково-допоміжних бібліографічних покажчиках. Визначено ефективність цих джерел для укладання бібліографічного покажчика «Українська книга в Галичині, на Буковині, Закарпатті, Волині та в еміграції, 1914–1939» (Львів, 2010–2018, Т. 1-4).