Видавнича діяльність українських і єврейських громадських організацій Галичини 20–30-х років XX ст. у контексті поліетнічності культур - Юркевич, Олександра (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2018)
Оглянуто видавничі аспекти культурно-просвітницької діяльності громадських організацій Галичини 20–30 рр. XX ст. — українських і єврейських. Звернено увагу на подібність їхніх громадських інтересів і завдань.