Корпус франкомовних видань ХІХ — першої половини ХХ ст. у відділі обмінно-резервних фондів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Береза, Оксана; Мельник-Хоха, Галина (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2018)
Проаналізовано розмаїття корпусу франкомовних видань у фонді сектору формування та каталогізації іншомовних видань ХІХ — середини ХХ ст. відділу обмінно-резервних фондів ЛННБ України ім. В. Стефаника. Зазначено видавництва, що функціонували в цей період. Подано опис та штампи окремих примірників.