Перше видання «Енеїди» (1798 р.) І. Котляревського у фондах наукових бібліотек Львова - Ільницька, Луїза (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2016)
Розглянуто два примірники рідкісного першого видання «Енеїди» (1798) І. П. Котляревського у фондах Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника та примірник із фондів Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка.