Грамота князя Данила Романовича: проблема автентичності (на матеріалах відділу рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Дзюбан, Роман (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2018)
Здійснено спробу встановити дипломатичну достовірність грамоти князя Данила Романовича, яка збереглася в копії першої половини XIX ст. у фондах відділу рукописів ЛННБ України ім. В. Стефаника.