Епістолярій в архіві Омеляна і Тетяни Антоновичів (за матеріалами відділу рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Сеник, Ярослав (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2018)
Подано короткий огляд листування відомих меценатів — подружжя Омеляна і Тетяни Антоновичів, яке зберігається в їх архіві у відділі рукописів ЛННБ України ім. В. Стефаника (фонд 282, опис І): сімейне листування, листування громадського і політичного діяча Омеляна Миколовича, службове і приватне листування професора медицини Тетяни Михайлівни, а також колекційне листування. Проаналізовано невідомі оригінальні документи, які висвітлюють діяльність громадських і політичних інституцій в Європі і США в роки холодної війни (НТШ, УККА, УНС, ЗП УГВР, Дослідницько-видавниче об’єднання «Пролог», «Об’єднання українців Вашинґтону» й ін.), а також діяльність політичних, культурно-освітніх, церковних діячів, науковців, митців