Музична творчість Матвія Рудковського (1819–1868) (на матеріалах Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Осадця, Ольга (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2018)
Подано нотографічний перелік рукописів і першодруків музичних творів Матвія Рудковського із фондів бібліотеки, що ґрунтується на текстологічному й археографічному дослідженні кожної одиниці зберігання, з метою введення їх до наукового обігу.