Кооперативні діячі Галичини кінця XIX — першої половини XX ст. (на матеріалах фонду фотографій Інституту досліджень бібліотечних мистецьких ресурсів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Ільницька, Алла (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2018)
Подано опис індивідуальних і групових фотографій кооперативних діячів Галичини кінця ХIХ — першої половини ХХ ст. з фондів Інституту досліджень бібліотечних мистецьких ресурсів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, переважно невідомих широкому загалу. Групові фото, які відтворюють події, доповнено історичним коментарем.