«Україна» як номінативна домінанта у назвах часописів 1917 р. українською та іноземними мовами - Ґабор, Василь (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2017)
Вперше проаналізовано використання слова «Україна» як номінативної домінанти у назвах часописів 1917 р. українською та іноземними мовами, висвітлено основне тематичне спрямування означеної преси у рік української революції.