Листи Митрополита Андрея Графа Шептицького до Олександра Бачинського (з фондів відділу рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Дзюбан, Роман; Канчалаба, Олена (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2017)
Подано листи Митрополита Андрея Шептицького до Олександра Бачинського, крилошанина і генерального вікарія української греко-католицької Капітули у Львові, перекладача Святого Письма, які зберігаються у відділі рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника.