Лексикографічні пам’ятки української мови у фондах відділу рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Сус, Ірина (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2017)
Ірина Сус молодший науковий співробітник відділу рукописів ЛННБ України ім. В. Стефаника Здійснено огляд рукописних словників — пам’яток української мови ХІХ — початку ХХ ст., які зберігаються у фондах Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника.