«Маю много роботи і пишу коротко». З невідомого листування Івана Боберського та старшини українського товариства «Сокіл-Батько» - Сова, Андрій (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2017)
Опубліковано шість листів, які висвітлюють стосунки Івана Боберського (1873–1947) та керівництва українського товариства «СокілБатько» у Львові. Вони розкривають історію української сокільської організації, зокрема процес викупу великої земельної ділянки у Львові для облаштування руханково-спортової площі «Сокола-Батька» («Український Город»). Хронологічні межі листів — 1927–1931 рр.