Львівські монастирі на фотонегативах кінця XIX — початку XX ст. (на матеріалах Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Красник, Уляна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2017)
Проаналізовано складові збірки зображень монастирських ансамблів м. Львова на матеріалах колекції фотодокументів Інституту досліджень бібліотечних мистецьких ресурсів ЛННБ України ім. В. Стефаника. Унікальні фотодокументи можуть бути використані як ілюстративний матеріал до мистецьких та історичних видань, а також для дослідження історії архітектури окремих будівель та забудови міста в цілому.