Українські фалеристичні пам’ятки: виготовлені до 1939 р. (із фонду Інституту досліджень бібліотечних мистецьких ресурсів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Голій, Роман (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2017)
Зроблено опис 15 українських відзнак із фонду фалеристики Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, виготовлених до 1939 р.