Сучасні туристичні путівники Яремчанщиною у фондах Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Мовна, Маріанна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2016)
Зібрано сегмент сучасних туристичних путівників Яремчанщиною, що зберігається у фондах ЛННБ України ім. В. Стефаника. Проаналізовано їх фактологічне наповнення, визначено типологічну належність, внесок у розвиток сучасного вітчизняного краєзнавства.