Співпраця Михайла Возняка із Всеукраїнською академією наук у 1920–1930-х рр. (за матеріалами фондів відділу рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Кравець, Данило (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2016)
На матеріалах особового архівного фонду відомого західноукраїнського літературознавця та фольклориста М. Возняка, який зберігається у відділі рукописів ЛННБ України ім. В. Стефаника, простежено історію співпраці вченого із Всеукраїнською академією наук у міжвоєнний період. На основі епістолярної спадщини фондоутворювача охарактеризовано його контакти як з ВУАН, її членами та інституціями, так із іншими науковими установами радянської України 1920–1930-х рр.