Великий дар великого Митрополита: про книжково-рукописні колекції бібліотеки «Студіону» у Львові (1909–1940) - Кривенко, Маргарита (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Розглянуто книгозбірню «Студіону» у Львові в контексті науковоосвітніх, екуменічних, державотворчих ініціатив Андрея Шептицького. Досліджено історію та зміст книжково-рукописних колекцій, які сформували бібліотечну фундацію галицького Митрополита.