«Апостолят пера»: з писемної спадщини Митрополита Андрея Шептицького - Процик-Кульчицька , Марія (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Розглянуто творчий доробок Митрополита, особливу увагу звернуто на його публіцистику.