Публікації Андрея Шептицького на сторінках часопису «Христос Наша Сила» - Гринчишин, Надія (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Здійснено аналіз публікацій А. Шептицького, опублікованих на сторінках часопису «Христос Наша Сила», який виходив друком у Львові впродовж 1933–1939 рр. Тематично всі публікації Митрополита об’єднує бажання пояснити читачам основи християнської віри, особливості та специфіку католицького світогляду. Більшість із них написані у формі проповідей, пастирських листів, послань чи звертання до різних категорій людей. Окремої уваги заслуговують статті, в яких автор звертається до молоді, яку закликає дотримуватися християнських чеснот.