Митрополит Андрей Шептицький — покровитель українського мистецтва: штрихи до портрета - Середа, Оксана (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Проаналізовано вагомий внесок Митрополита Андрея Шептицького у розвиток українського мистецтва в Галичині у першій половині ХХ ст.