Андрей Шептицький — «Мойсей українського духа й культури»: огляд виставки - Бродик, Зоряна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Розглянуто особливості експозиції книжково-ілюстративної виставки, присвяченої ювілею Андрея Шептицького, зорганізованої у головному корпусі ЛННБ України ім. В. Стефаника. Проаналізовано та охарактеризовано репрезентовані документи, зокрема: наукові й науково-популярні дослідження життя та діяльності Митрополита, видання його праць, а також рукописні джерела та світлини.